Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2023. 10. 01. 18:07:10 H-TRIO Kft.
HSM iratmegsemmisítők használatának előnyei

A bizalmas dokumentumok iratmegsemmisítése számos előnnyel jár:

1. Adatvédelem és biztonság: Az iratmegsemmisítővel történő kezelés lehetővé teszi, hogy a szervezetek biztosítsák az üzleti titkok, ügyfelek és partnerek adatainak védelmét. A dokumentumok fénymásolása, beszkennelése vagy digitális másolatok készítése nem garantálja a teljes biztonságot, ezért az iratok fizikai megsemmisítése alapvető fontosságú a bizalmas információk kiszivárgásának megakadályozásához.

2. Törvényi követelmények betartása: Számos országban jogszabályok írják elő a bizalmas dokumentumok rendeltetésszerű kezelését és megsemmisítését. Az ilyen előírások betartásával a szervezetek védik magukat a bírságoktól és jogi következményektől.

3. Helytakarékosság: Az iratmegsemmisítővel történő kezelés lehetőséget nyújt a papíralapú dokumentumok fizikai tárolásának minimalizálására. Ezáltal a szervezetek hatékonyabban tudják használni az irodaterületeket és csökkenteni a tárolási költségeket.

4. Kényelem és könnyű használat: Az iratmegsemmisítők egyszerűen kezelhetőek és könnyen hozzáférhetőek. A dokumentumok törlése vagy elpusztítása csak néhány egyszerű lépést igényel, ami időt és energiát takarít meg a szervezetek számára.

5. Környezetvédelem: Az iratmegsemmisítők általában újrahasznosított papírtermékek készítéséhez hasznosíthatóak. Így az iratmegsemmisítés egyben a fenntarthatóság és a környezetvédelem támogatása is.

6. Nyomtalan nyomok: Az iratmegsemmisítés biztosítja, hogy a bizalmas információk ne maradjanak nyomok a fizikai dokumentumokon. Nem lehet visszafejteni vagy helyreállítani az iratok tartalmát, ezáltal megelőzve a jogtalan hozzáférést.

Ezek az előnyök alátámasztják az iratmegsemmisítés fontosságát a bizalmas dokumentumok védelmében és a szervezetek hatékony működésében.

2023. 03. 27. 10:24:26 H-TRIO Kft.
HSM Securio P36i, P40i és P44i akció!

Ajándék minden HSM Securio P36i, P40i és P44i iratmegsemmisítőhöz.

Az ajándék egy Design csöves erősítő Denon hangfalpárral. 

Az akció részletei az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

HSM Securio P36i, P40i és P44i akció - H-TRIO Kft

Az akció 2023.03.01-től 2023.05.31-ig leadott megrendelésekre érvényes.

2017. 11. 12. 18:19:56 Hóka Miklós
Új automata lapadagolós iratmegsemmisítők!

A HSM bemutatta az új, automata etetésű, iratmegsemmisítő családját, 150, 300, 350 és 500 lapos kapacitással.

2017. 05. 19. 00:00:00 Hóka Miklós
Legújabb innováció a HSM InteligentDrive iratmegsemmisítők! A frekvencia kontrolos vezérlésnek köszönhetően, flexibilisen változtatható paraméterek.